Hoppa till innehållet sitemap

Tillgänglighet

DETTA ÄR TILLGÄNGLIGHETSBESKRIVNINGEN FÖR ORGANISATIONEN FINLANDS ÖMSESIDIGA PATIENTFÖRSÄKRINGSBOLAG

Denna tillgänglighetsbeskrivning gäller tjänsten https://skpvy.fi/. Tillgänglighetsbeskrivningen har uppdaterats 26.05.2021. På tjänsten tillämpas lagen om tillhandahållande av digitala tjänster, som kräver att offentliga onlinetjänster skall vara tillgängliga.

Vi har själva bedömt tjänstens tillgänglighet.

STATUS FÖR DEN DIGITALA SERVICENS TILLGÄNGLIGHET

Vi strävar efter att uppfylla tillgänglighetskriterierna för klass AA. Berätta för oss med hjälp av onlineformuläret om du upptäcker brister i tillgängligheten i vår digitala tjänst. Vi kommer att göra vårt bästa för att korrigera bristen. Här kan du gå till onlineformuläret för att ge feedback.Siirryt tämän sivun alaosaan

TILLSYNSMYNDIGHET

Om du upptäcker tillgänglighetsproblem med webbplatsen, ber vi dig först ge feedback till oss, dvs. webbplatsadministratören. Svaret kan dröja 14 dagar. Om du inte är nöjd med svaret du fått eller inte alls får svar inom två veckor, kan du göra en anmälan till Regionförvaltningsverket i Södra FinlandAvautuu uuteen ikkunaan. På webbplatsen för Regionförvaltningsverket i Södra Finland redogörs i detalj för hur anmälan kan göras och hur ärendet hanteras.

TILLSYNSMYNDIGHET

Regionförvaltningsverket i Södra Finland
Enheten för tillgänglighetstillsyn
www.tillganglighetskrav.fi
webbtillganglighet(at)rfv.fi
Telefonnummer växeln 0295 016 000

GE FEEDBACK OM TILLGÄNGLIGHETEN

Berätta för oss om du hittat brister i tillgängligheten genom att fylla i formuläret här intill.

Skicka inte känslig information såsom personbeteckning, hälsoinformation, bankkontonummer eller annan liknande personlig information via kontaktformuläret.

 

Kontakta oss om tillgängligheten