Sisältöön sitemap

Saavutettavuus

TÄMÄ ON ORGANISAATION SUOMEN KESKINÄINEN POTILASVAKUUTUSYHTIÖ SAAVUTETTAVUUSSELOSTE

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://skpvy.fi/. Saavutettavuusseloste on päivitetty 26.05.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

DIGIPALVELUN SAAVUTETTAVUUDEN TILA

Pyrimme AA-luokan saavutettavuuskriteerien täyttämiseen. Kerro meille verkkolomakkeella, jos huomasit saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Siirry tästä verkkolomakkeelle antamaan palautetta.Siirryt tämän sivun alaosaan

VALVONTAVIRANOMAINEN

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoonAvautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

VALVONTAVIRANOMAINEN

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

ANNA PALAUTETTA SAAVUTETTAVUUDESTA

Kerro meille, jos löysit puutteita saavutettavuudessa viereisen lomakkeen avulla.

Älä lähetä yhteydenottolomakkeen kautta arkaluontoisia tietoja kuten henkilötunnusta, tietoja terveydentilasta, pankkitilin numeroa tai muita vastaavia henkilökohtaisia tietoja.

 

Ota yhteyttä saavutettavuudesta