Hoppa till innehållet sitemap

Beslut om upphandling av försäkringssystem

Upphandlingen verkställdes i förhandlingsförfarande och resulterade i att Finlands Ömsesidiga Patientförsäkringsbolag beslutade att välja iFACTS AB som leverantör av sitt försäkringssystem. Implementeringsprojektet börjar genast och systemet förväntas tas i bruk på hösten 2022.

Med upphandlingen av försäkringssystemet strävar bolaget efter bättre och mer pålitlig hantering och bearbetning av kundrelationer och försäkringar. Målsättningen är att minska risken förknippad med hantering av kundrelationer och försäkringar, att förbättra datasäkerhet och dataskydd för kund- och försäkringsinformation samt att uppfylla myndighetskrav i verksamheten.

– Vi är mycket glada att Finlands Ömsesidiga Patientförsäkringsbolag har valt iFACTS som leverantör av nytt försäkringssystem och vi ser fram emot ett bra och långvarigt samarbete. Med Finlands Ömsesidiga Patientförsäkringsbolag får vi ytterligare en viktig kund i Finland, vilket öppnar för spännande möjligheter i framtiden, säger iFACTS vd Ann-Marie Lundmark.