Sisältöön sitemap

Suomen Keskinäinen Potilasvakuutusyhtiö syntyi vuonna 2020, kun Suomen viisi yliopistosairaanhoitopiiriä päätti perustaa keskinäisen vakuutusyhtiön turvaamaan potilasvakuutusriskinsä vuoden 2021 uudistetun potilasvakuutuslain mukaisesti. Perustajasairaanhoitopiirit ovat Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri sekä Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri.

Tehtävänämme on turvata asiakkaidemme ja omistajiemme potilasvahinkoriskit. Visiomme on olla paras kumppani julkisen sairaanhoidon vakuuttamiseen. Tämän saavutamme tarjoamalla vakuutukset asiantuntevasti, läpinäkyvästi ja kustannustehokkaasti, helpottamalla asiakkaidemme budjetointityötä ja riskienhallintaa sekä sujuvoittamalla heidän hallintoaan. Lisää tietoa meistä löydät täältä: www.potilasvakuutusyhtio.fi.

Olisitko sinä uusi

osaava ja organisointikykyinen

Hallinnon assistentti

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu organisaation avustaminen, hallinnon dokumentaation laadinta ja ylläpito, hallituksen kokousaineiston ja pöytäkirjojen hallinnoiminen sekä erilaisten arkistojen ja rekisterien ylläpito. Avustat myös julkisissa hankinnoissa ja muissa kilpailutuksissa sekä pidät aktiivisesti yhteyttä niin viranomaisiin ja omistajiin kuin asiakkaisiin ja kumppaneihinkin. Vastaat prosessikuvausten ja verkkosivustomme ylläpidosta ja pääset mukaan erilaisiin kehitysprojekteihin.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset

  • muutaman vuoden kokemusta vastaavista avustavista tehtävistä
  • soveltuvan koulutuksen, esim. tradenomi
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta on etua.
  • hyviä valmiuksia hyödyntää erilaisia digitaalisia työkaluja
  • huolellisuutta, joustavuutta ja yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin uudessa ja kehittyvässä vakuutusyhtiössä. Toimistomme sijaitsee uusituissa tiloissa Helsingin ydinkeskustassa Annankadulla.

Kiinnostuitko? Jos jokin asia mietityttää, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään toimitusjohtaja Patrik Nordman, puh. +358 40 8338 355 ke 28.7. klo 9-11 ja ti 10.8. klo 13-15 sekä MPS-konsultti Liisa Kirjavainen ti 3.8. klo 13-15 tai to 12.8. klo 9-11 puh. +358 20 746 9423.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi MPS Uratorilla uratori.mps.fi viimeistään 15.8.2021.